Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Mesaje sfâșietoare după moartea pompierului Lucian Gemănar. Când va fi condus pe ultimul drum

Plt.maj. Constanton Lucian Gemănar, din cadrul Gărzii de Intervenție Gura Humorului, este plâns de colegii săi, de rude, dar și de toți ceilalți care l-au cunoscut.

like facebook, suceava, news, stiriA murit în timpul liber, electrocutat.  Lucian va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, slujba urmând să fie oficiată de la ora 12, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Doroteia.

„A fost un pompier desăvârșit..Știu că se zice- de morți numai de bine…însă el…chiar a fost deosebit…Era atât servant, cat și șofer când ceilalți șoferi erau în concediu…a fost în lotul sportiv al unității..chiar e o pierdere mare”, a spus plt. maj. Adrian Cazacu.

Soția lui Lucian este sfâșiată de durere.

„De ce,de cee,de ceeee ????? De ce ai plecat multt prea devreme dragul nostruu?De ce viata asta e atat de crunta cu noi?”, este strigătul disperat al celei care i-a dăruit lui Lucian doi copilași.

A plecat dintre noi un suflet bun si minunat.Ai fost si vei rămâne in sufletele noastre un om deosebit si mereu de ajutor !Dumnezeu sa te odihneasca in pace Gemanar Lucian ! Sincere condoleanțe familiei!”- Adina și Gimi Gemănar.

De acum vom vorbi doar prin gândurile noastre la tine bunul nostru prieten.Să ai drum lin printre îngeri suflet minunat. Rămas bun Lucian”- Rusu Cristina Elena Rusu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*