Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Urmărire penală în rem în cazul accidentului mortal de DN2. Ce diagnostic i-au pus medicii șoferului de 19 ani

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi fac cercetări în rempentru  ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă după accidentul de marți de pe DN2.

Potrivit procurorilor, un cetăţean de sex masculin, din comuna Bălcăuţi, satul Negostina, conducea autoturismul marca Opel Astra cu nr. de înmatriculare nol62019(Polonia) pe D.N.2 din direcţia Siret către Suceava, având ca pasager pe scaunul din dreapta, faţă, o persoană de sex feminin, din satul şi comuna Mihăileni, jud. Botoşani.
like facebook, suceava, news, stiri
La km 475+800m a intenţionat să efectueze virajul la stânga, moment în care a fost lovit în partea din spate de autocarul marca Mercedes cu nr. de înmatriculare CB4059MB (Bulgaria) condus de către un cetăţean bulgar, în aceiaşi direcţie.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe celălalt sens de mers şi a intrat în coliziune cu autotrenul marca man/schwarzmuller cu nr. de înmatriculare : ce7663bi/CE1414XT, care se deplasa din direcţia Suceava către Siret.

În urma accidentului, pasagerul din autoturism a decedat, iar conducătorul autoturismului a suferit leziuni şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost diagnosticat cu : T.C.C, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdomirial, traumatism bazin şi a rămas internat pentru investigaţii suplimentare.

Conducătorii celor trei autovehicule implicate în eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei

„În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârşirea infracțiunilor sus-menţionate, urmărirea penală fiind efectuată de către lucrători ai Serviciului Rutier Siret din cadrul I.P.J. Suceava sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea identificării autorului și lămuririi împrejurărilor comiterii faptelor”, spun procurorii.

FOTO Tragedie! O fată de 18 ani a murit, iar un tânăr este în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un tir


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*