Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Accident mai puțin obișnuit! Biciclist rănit după ce a intrat într-un bărbat

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc duminică seară la Rădăuți. În timp ce conducea bicicleta pe strada Putnei din municipiul Rădăuți, un bărbat de 46 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a efectuat un viraj la stânga pentru a evita impactul cu un autoturism staționat pe partea dreaptă a carosabilului, moment în care, a intrat în coliziune cu un bărbat de 45 de ani din comuna Arbore, angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să asigure, prin spatele autoturismului staționat.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, victimei, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului este bărbatul de 45 de ani, care, nu a acordat prioritate de trecere biciclistului și a traversat strada prin loc nepermis. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident mai puțin obișnuit! Biciclist rănit după ce a intrat într-un bărbat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*