Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO Drum de coșmar pentru șoferi. Artera Panaci- Vatra Dornei „ciuruită” de gropi

Drumul care face legătura între Panaci și Vatra Dornei arată ca după bombardament. Șoferii se plâng că artera respectivă este impracticabilă și deși merg cu viteză foarte redusă tot sunt nevoiți să își ducă mașinile în service.

Conducătorii auto arată cu degetul către autorități, pe care le acuză de nepăsare pentru că nu au făcut nici măcar niște cârpeli pe DJ 174 C care să reziste cât de cât.

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, în ședința din luna martie, indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea drumului DJ 209 B, cunoscut drept „Drumul Talienilor”, dar şi pentru drumul judeţean Panaci – Bilbor.

Este vorba despre  modernizarea DJ 174 C Panaci – Bilbor de la kilometrul 0 la kilometrul 3+660, aflat la limita dintre judeţul Suceava cu judeţul Harghita, în extremitatea nordică a munţilor Bistriţei, cu 26,4 milioane de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Modernizarea presupune reparaţii la un pod cu o lungime de 41,6 metri şi 3,66 km de drum judeţean.

De asemenea, va fi modernizat și DJ 209 B, Văleni – Stânişoara – Iesle – limita cu judeţul Neamţ pe 14,6 km. Cu 50,78 milioane de lei, aici urmează să fie construite două poduri noi din beton armat şi reparate şase poduri din beton armat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*