Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Tânăr beat și fără permis, încătușat de polițiști la Dumbrăveni după ce i-au blocat mașina în trafic

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea, pe raza localității Dumbrăveni, la intersecţia dintre DN 29 cu DC 62A, au observat, sâmbătă, că pe DC 62A se deplasa un autoturism. S-a pătruns pe DC 62 A, moment în care s-au pus în funcţiune semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie în vederea opririi autoturismului pentru legitimarea conducătorului auto.

Conducătorul autoturismului nu a respectat indicaţiile ce i-au fost efectuate, astfel încât s-a procedat la depăşirea și blocarea acestuia.
Șoferul a încercat să se coboare de la volan imediat şi să facă schimb cu fratele său.
S-a procedat imediat la folosirea mijloacelor din dotare, respectiv imobilizarea şi încătuşarea conducătorului auto, legitimat în persoana unui tânăr de 18 ani, din municipiul Suceava.
like facebook, suceava, news, stiri
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, aparatul indicând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” şi „conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*