Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Accident cu o ambulanță! Autospeciala a intrat într-un autoturism

O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier, după ce șoferul acesteia nu a păstrat distanța în mers și a intrat într-un autoturism. Evenimentul rutier a avut loc vineri, când un bărbat de 41 ani, Costel Beșleagă, din oraşul Gura Humorului, a condus autospeciala ambulanţă pe Bld. Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava, din direcţia Suceava spre Şcheia şi nepăstrând distanţa în mers, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul care era condus de către un bărbat de 34 ani, George Mihăilă, din comuna Şcheia.

În urma accidentului o femeie de 66 ani, Viorica Hancea, din oraşul Gura Humorului, pacientă transportată pe targa aflată în partea din spate a ambulanţei, a suferit leziuni.
like facebook, suceava, news, stiri
„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă””, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*