Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Tânăr rănit într-un accident la Grănicești

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Suceava, a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc la Grănicești. Potrivit polițiștilor, la data de 12 mai, în jurul orei 13.40, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2, pe raza localității Grănicești, un bărbat de 42 de ani, din orașul Siret, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Suceava, care a încetinit, având alt autoturism în față, moment în care, a intrat în coliziune față-spate cu acesta.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat în afara părții carosabile, în șanțul de pe marginea drumului.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 23 ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr rănit într-un accident la Grănicești | Moldova24

Lăsați un comentariu

*