Luni 23 Septembrie 2019, Actualizat acum 265 zile 12:00 am


 

FOTO Tragedie pe DN2! O femeie a murit, iar două persoane au fost rănite (Update)

Un grav accident rutier a avut loc duminică după-amiază, pe raza localității Pătrăuți. Trei persoane au fost rănite după ciocnirea a trei mașini.

Una intre victime este inconștientă. La locul respectiv sunt mai mulți pompieri, polițiști și cadre medicale.

UPDATE: În ciuda manevrelor de resuscitare, o femeie de 82 de a murit. Celelalte două persoane au fost transportate la spital.

like facebook, suceava, news, stiriAu intervenit modulul SMURD al Detașamentului Suceava, cu o ambulanță SMURD TIM și o autospecială pentru descarcerare, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„Din nefericire, una dintre victime, o femeie în vârstă de 82 de ani, era în stop cardio respirator, și în ciuda manevrelor de resuscitare executate de către salvatori, aceasta a fost declarată decedată. Celelalte două victime, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare”, transmit reprezentanții ISU Suceava.

Accidentul s-a produs după ce Ion Andreescu, de 65 de ani, din Iași, aflat la volanul unui autoturism Opel Corsa, a intrat în depășirea unui Logan condus de un bărbat de 84 de ani, din Rădăuți, Vasile Trihuc, în care se afla și soția acestuia, de 82 de ani. Bărbatul de pe Opel și-a dat seama că nu are timp să depășească a încercat să intre înapoi pe banda sa de mers, dar între timp șoferul de 84 de ani a frânat, așa că Opelul a ciocnit Loganul în spate. După impact Loganul s-a rotit pe șosea și a intrat într-o mașină Skoda, condusă de Cristian Hreniuc, de 30 de ani, din Botoșani.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi cine este femeia care a murit în accidentul de pe DN2! | SuceavaNews.ro
  2. FOTO Tragedie pe DN2! O femeie a murit, iar două persoane au fost rănite (Update) | Moldova24

Lăsați un comentariu

*