Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Groapa de la Mestecăniș, gata să fie folosită în inima munţilor. Localnicii revoltaţi: „Părerea noastră nu contează pentru nimeni“

Consiliul Judeţean Suceava va recepţiona în cursul acestei săptămâni groapa de gunoi construită în Pasul Mestecăniş, unul dintre cele mai controversate proiecte cu fonduri europene realizat în România.

Reprezentaţii Consiliului Judeţean Suceava urmează să facă recepţia finală la groapa de gunoi din Pasul Mestecăniş, una dintre cele mai mari aberaţii construite cu bani europeni în ţara noastră, după ce staţia de epurare a fost finalizată, scrie Adevarul.ro.

like facebook, suceava, news, stiriConstructorii au finalizat staţia de epurare a gropii de gunoi, astfel că lucrările au fost terminate. În groapa de gunoi au fost investite 27 de milioane de lei. Această recepţie nu este sinonimă cu darea spre folosinţă, deoarece groapa de gunoi nu are operator.

Sunt proceduri de îndeplinit, nu avem ce să facem pentru că altfel, Doamne fereşte, am încălca legea”, a declarat preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Nici cealaltă groapă de gunoi din judeţul Suceava, cea de la Moara nu este gata, iar autorităţile judeţene nu par să se grăbească pentru a le da spre folosinţă.

Citeste mai mult: adev.ro/p8cvma


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*