Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Sucevenii au ales să petreacă 1 Mai la mare. 1,8% dintre turiștii de pe litoral sunt din județul Suceava

1,8% dintre turiștii care au ales să petreacă 1 mai pe litoral sunt din județul Suceava. Cei mai mulți turiști care au ajuns pe litoralul românesc cu ocazia minivacanței de 1 Mai vin din București (47%), iar 8,9% din total sunt români care lucrează în străinătate, potrivit unui studiu al agenției litoralulromanesc.ro, transmis Profit.ro. Din județul Cluj provin 5,7% din turiștii ajunși în această perioadă pe litoral, 3,3% vin din Iași și 3,2% din Prahova.

like facebook, suceava, news, stiriCa în fiecare an, de 1 Mai, cei mai mulți turiști de pe litoralul românesc vin din București, aceștia acoperind aproape jumătate din totalul rezervărilor online (47%).

După bucureșteni, ca procent din totalul rezervărilor, urmează turiștii din județele Cluj (5,7%), Iași (3,3%), Prahova (3,2%), Timiș (3,1%), Brașov (2,9%), Galați (2,7%), Argeș (2,1%), Bacău (1,8%) și Suceava (1,8%). Ca și anul trecut, turiștii stau, în medie, trei nopți pe litoralul românesc de 1 Mai, iar majoritatea pachetelor au fost cumparate cu începere din 28 aprilie. Cele mai scumpe sejururi cumpărate pe litoral în acest an, de 1 Mai, au costat 2.024 de lei pe cameră și au inclus cazarea la un hotel de 5 stele din Mamaia, cu demipensiune. La polul opus, cele mai ieftine (279 de lei pe cameră pentru trei nopți de cazare) pachete au fost vândute de către un hotel de 3 stele din Jupiter.

Sursa: profit.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*