Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Accident cu două mașini pe Bulevardul 1 Mai. Unul dintre șoferi era băut

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier, duminică seară, în municipiul Suceava. În timp ce conducea autoturismul pe B-dul 1 Mai din municipiul Suceava, un bărbat de 35 de ani din comuna Ipotești, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 64 de ani, din comuna Șcheia.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 64 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 64 de ani și de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 35 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*