Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Carambol cu trei mașini la Șcheia. O tânără de 25 de ani a ajuns la spital

Un carambol cu trei mașini, în care a fost rănită o tânără de 25 de ani, a avut loc sâmbătă, pe raza localității Șcheia.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DC 74, din localitatea Şcheia, ajuns în proximitatea intersecţiei cu strada Zămcii, un bărbat de 45 de ani din municipiul Suceava, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 53 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, pe care l-a proiectat în autoturismul condus în faţa sa de un bărbat de 37 de ani, din judeţul Botoşani.
like facebook, suceava, news, stiri
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 25 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Botoșănean implicat într-un carambol cu trei mașini. O tânără a fost rănită | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*