Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Ion Lungu, despre ștrandul de la Ițcani: Nu mai poate fi deschis în acest an, dar sperăm să-l avem măcar în anul viitor

Ştrandul de la Iţcani, din municipiul Suceava, nu va putea fi deschis nici în acest an. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, potrivit căruia reabilitarea ștrandului este mai greoaie decât se anticipase, iar expertiza tehnică efectuată a scos la iveală fisuri extinse și este nevoie de dărâmarea a celor 3 bazine şi reamenajarea lor. Bazinele sunt vechi de peste 40 de ani.

like facebook, suceava, news, stiriTrebuie să ne grăbim încet şi deja am dat comandă pentru studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici. Este clar că, în aceste condiţii, ştrandul nu mai poate fi deschis în acest an, dar sperăm să-l avem măcar în anul viitor. Nu are rost să ne grăbim, să facem o lucrare de mântuială, iar până la urmă să ne trezim că bazinele nu sunt bune”, a declarat primarul Ion Lungu.

Proiectul include o instalaţie de încălzire a apei din bazine, un loc de joacă pentru copii, o împrejmuire a perimetrului, iar noul proiect, gândit de la zero, va include şi locuri pentru parcare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*