Luni 27 Mai 2024, Actualizat acum 147 zile 12:00 am

Un tânăr din Rădăuți, fără permis, a furat mașina tatălui său și a ieșit la plimbare. Acum are dosar pentru trei infracțiuni

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Rădăuți, este cercetat de polițiști după ce a furat mașina tatălui său și a ieșit la plimbare.

Marți, 24 aprilie, la ora 01.10, un echipaj mixt format din polițiști ai Secției 4 Poliție Rurală Gălănești și polițiști de frontieră l-a oprit pentru control pe DC Vuliva, din comuna Frătăuții Noi, autoturismul având număr de înmatriculare provizoriu.
like facebook, suceava, news, stiri
„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul aparţine unei femei de 44 de ani din judeţul Ilfov, autorizația de circulație provizorie fiind expirată din 06.03.2018. Din primele cercetări și din audierea conducătorului auto, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost luat de acesta din curtea tatălui său din municipiul Rădăuți, fără știrea acestuia, autoturismul fiind cumpărat la începutul lunii martie 2018. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*