Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Un bărbat cu permisul suspendat, prins cu țigări și alcool în mașină

Un șofer de 39 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care avea țigări de contrabandă și alcool în mașină, s-a ales cu dosar penal.

Vineri, Poliţia municipiului C-lung Moldovenesc a oprit un autoturism înmatriculat în străinătate, al cărui conducător auto a declarat faptul că nu are asupra sa nici un document.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este un localnic de 39 de ani, care însă, are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru perioada 12.04.-11.05.2018.
like facebook, suceava, news, stiri
Verificând interiorul autoturismului, polițiștii au identificat 2000 bucăți țigarete de proveniență Duty Free și 3 sticle de 1 litru de alcool dublu rafinat, bunuri pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „contrabandă” și „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conducere suspendat”, bunurile în valoare de 1.200 lei fiind ridicate de polițiști pentru cercetări”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*