Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Două mașini, cu locuri special amenajate pentru transportul țigărilor, oprite la frontiera Siret

Două mașini, care aveau locuri special amenajate pentru transportul țigărilor de contrabandă au fost oprite de polițiștii de frontieră. Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în România, două autoturisme, care aveau locașuri special amenajate în bordul acestora, în care transportau țigări de proveniență ucraineană.

like facebook, suceava, news, stiriÎn primul autoturism condus de către cetățeanul ucrainean Dymitro T., în vârstă de 30 de ani, lucrătorii noștri împreună cu reprezentanți de la autoritatea vamală au efectuat un control amănunțit asupra mașinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spațiu special amenajat în bordul autoturismului, cantitatea de 400 pachete de țigări, mărcile Kent și Rothmans, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

În al doilea autoturism condus de către cetățeanul ucrainean Stepan M., în vârstă de 44 de ani, a fost descoperită, tot în bordul mașinii într-un locaș special amenajat, cantitatea de 220 pachete țigări, de aceeași proveniență, de diferite mărci.

Și în acest caz, țigările în valoare de 330 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 lei.

În ambele cazuri, autoturismele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetățenii ucraineni au primit interdicție de a intra în România, pe o perioadă de 5 ani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Două mașini, cu locuri special amenajate pentru transportul țigărilor, oprite la frontiera Siret | Moldova24

Lăsați un comentariu

*