Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Avea interzis să se apropie de soția sa, dar a intrat în cameră peste ea și a bătut-o. Ce se întâmplă acum cu bărbatul

Un individ care avea interzis să se apropie de soția sa, prin ordin judecătoresc, a intrat în cameră peste ea și a bătut-o. Joi, 19 aprilie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul B.G., pentru săvârșirea infracţiunilor de:
nerespectare a hotărârii judecătorești și violență în familie.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit procurorilor, în seara zilei de 17 aprilie 2018, în jurul orelor 20.30, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în camera locuinței unde domicilia soția sa B.N., respectiv la parterul locuinței comune din com. Valea Moldovei , a prins-o de gât, a împins-o şi a lovit-o pe aceasta, cauzându-i leziuni pentru care necesită un nr. de 2-4 zile îngrijiri medicale.

„Totodată, prin fapta sa inculpatul a încălcat măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Gura Humorului prin sentinţa civilă nr. 92 din 02.02.2018 respectiv obligaţia de a nu se apropia la o distanță mai mică de 20 metri față de soţia sa B.N. precum şi interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu soția sa”, arată procurorii.

El a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi a fost pus sub control judiciar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*