Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un jandarm a încercat să-și scape tatăl de mâna legii după ce acesta a fost prins la furat lemne. Cum a fost pedepsit

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Suceava, plutonierul major Ș.R., a scăpat ușor după ce a încercat să-și scape tatăl de mâna legii.  El a primit doar un avertisment din partea Tribunalului Militar Iaşi după ce a recunoscut o faptă de sustragere sau distrugere de înscrisuri, scrie Adevarul.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit motivării instanţei, în noaptea de 14 spre 15 iulie 2017, Ş. R., angajat în cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Gura Humorului, a sustras şi a încercat să rupă un proces verbal de constatare întocmit de o echipă mixtă de ordine publică, document prin care se constata că tatăl jandarmului transporta lemne fără a avea documente legale.

Jandarmul a fost oprit să rupă documentul chiar de colegii săi, care desfăşurau la acel moment o acţiune pentru depistarea infracţiunilor sau contravenţiilor la regimul silvic.  În timpul anchetei procurorilor, jandarmul a precizat că regretă fapta, motiv pentru care judecătorii de la Tribunalul Militar Iaşi, care au analizat acordul de recunoaştere, au stabilit că un avertisment este suficient.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un jandarm a încercat să-și scape tatăl de mâna legii după ce acesta a fost prins la furat lemne. Cum a fost pedepsit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*