Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Povestea violatorului violat în închisoare care s-a transformat în hoţ după ce a fost eliberat condiţionat

Vasile Oprişan (26 de ani), din comuna suceveană Stroieşti, a fost reţinut de poliţişti pentru că a furat 300 de lei dintr-o poşetă aflată într-o maşină lasată descuiată. În trecut, Oprişan a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat condiţionat toamna trecută. În perioada petrecută după gratii, tânărul a fost la rândul său abuzat sexual de către trei colegi de celulă, scrie Adevărul.

like facebook, suceava, news, stiriPoliţiştii suceveni l-au reţinut luni pe Vasile Oprişan, după ce individul de 26 de ani, din comuna Stroieşti, a furat circa 300 de lei dintr-o maşină lăsată descuiată de către proprietar. Furtul a avut loc pe o stradă din Şcheia, o localitate din apropierea municipiului Suceava. Oprişan a profitat de faptul că proprietarul unui autoturism Mercedes Benz a lăsat portierele descuiate, a pătruns în interior, de unde a furat dintr-un portofol, aflat într-o poşetă de damă, 67 de lei şi 50 de euro.

Individul a fost prins în scurt timp de către poliţişti, care i-au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Acesta a fost introdus pentru 24 de ore în Arestul IPJ Suceava. În urmă cu o lună de zile, Vasile Ionuţ Oprişan a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului pentru comiterea infracţiunilor de „furt calificat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Citeste mai mult: adev.ro/p7bqdz


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*