Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

A urcat la volan băut și fără permis de conducere și a crezut că-i merge. Polițiștii au mers pe urmele sale

Luni, ora 23.00, în timpul executării serviciului, un echipaj din cadrul Biroul Rutier Suceava, a constatat faptul că, la intersecția străzilor Calea Unirii şi Traian Vuia din localitate, s-a produs o tamponare, iar conducătorul auto vinovat și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la oprirea autoturismelor implicate în accident, conducătorii auto fiind identificaţi ca fiind un bărbat de 25 de ani din comuna Șerbăuți şi un bărbat de 29 de ani din comuna Pătrăuți, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.
like facebook, suceava, news, stiri
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul negativ în cazul bărbatului de 29 de ani și de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 25 de ani.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 25 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*