Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr la volan cu un permis de conducere ucrainean fals, depistat la Marginea

Un tânăr avea permisul de conducere românesc anulat din 2013, dar a făcut rost de un permis ucrainean fals și s-a urcat liniștit la volan. Luni, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Marginea, autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani din comuna Horodnic de Jos, care a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Ucraina la 15.06.2017.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea și valabilitatea permisului de conducere, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat faptul că, bărbatul posedă permis de conducere românesc anulat la 04.06.2013, pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
like facebook, suceava, news, stiri
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”, ce va fi soluţionat procedural”, menționează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*