Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Fotografiile minunate în care Bucovina arată ca Toscana: „Natura este minunată şi nu încetează niciodată să ne surprindă“

Fotograful sucevean Cătălin Urdoi a realizat mai multe fotografii în zona Dorneşti, judeţul Suceava, imaginile părând a fi identice cu cele din Toscana – Italia. O parte din cadrele acestuia au fost preluate şi de site-ul celor de la National Geographic, scrie Adevarul.

Catalin Urdoi un fotograf extrem de talentat din judeţul Suceava, a realizat un set de fotografii extrem de interesante. Acesta a suprins un peisaj din comuna Dorneşti, judeţul Suceava, ce se aseamănă extrem de mult cu cele din zona Toscana – Italia. Una dintre fotografile sale s-a ales cu destule aprecieri pe site-ului celor de la National Geographic.

like facebook, suceava, news, stiriMare mi-a fost bucuria să asist la renaşterea naturii, în acest început de primăvară, acasă în Bucovina mea. Mai mult ca oricând, acest început de primăvară a fost special, colorând într-un verde crud dealurile din apropierea Dorneştiului, explozie de verde care m-a dus cu gândul la Toscana. Ei bine anul ăsta, pot spune cu mâna pe inima, că Toscana s-a mutat în Bucovina ! Mă bucur că pot astfel, să împărtăşesc cu voi această simfonie de verde, a primăverii. Natura este minunată şi nu încetează niciodată să ne surprindă”, a declarat Cătălin Urdoi.

Cătălin Urdoi este un fotograf freelancer din Rădăuţi, judeţul Suceava, a cărui muncă este extrem de apreciată în România şi peste hotare. Mai multe fotografii de-ale sale au ajuns în celebra publicaţie National Geographic.

Citeste mai mult: adev.ro/p70m54


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fotografiile minunate în care Bucovina arată ca Toscana: „Natura este minunată şi nu încetează niciodată să ne surprindă“ | Moldova24

Lăsați un comentariu

*