Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Șoferul care le-a dat etilotestul peste cap polițiștilor. A produs un accident, apoi a fugit

Un șofer a chefuit cu mult alcool de Paște, iar apoi s-a urcat la volan, a produs un accident și s-a făcut nevăzut. Polițiștii au dat însă de urmele lui.

La data de  09 aprilie 2018, a doua zi de Paște, ora 14.57, Poliția orașului Frasin a fost sesizată despre faptul că, la intersecția DN 17, cu strada Stadionului din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 31 de ani din comuna Stulpicani.
like facebook, suceava, news, stiri
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*