Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Un șofer beat a acroșat cu mașina un autoturism parcat

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Todirești, a condus beat și a acroșat cu mașina un autoturism parcat. Accidentul a avut loc vineri, la ora 02.55, pe str. Mihai Viteazul în municipiul Suceava.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat la faţa locului, constatând că la data de 06.04.2018, orele 02.45, un tânăr de 21 de ani, din comuna Todirești, a condus autoturismul pe str. Mihai Viteazul, în municipiul Suceava.
like facebook, suceava, news, stiri
Când a ajuns în parcarea din zona parcului Simion Florea Marian a acroșat un autoturism parcat, după care a continuat deplasarea către strada Leca Murariu, unde a oprit autoturismul între alte autoturisme parcate.

În urma măsurilor dispuse șoferul a fost găsit de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aer expirat, fiindu-i, de asemenea, recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit polițiștilor, verificările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*