Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Accident din cauza unei șoferițe pe DN17. Trei minore au fost rănite

Trei minore au fost rănite într-un accident pe DN17, produs de o șoferiță de 31 de ani. Accidentul a avut loc miercuri seară.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, dinspre comuna Stroieşti către comuna Şcheia, o femeie de 31 de ani, din comuna Stulpicani, s-a angajat în depăşirea autoutilitarei conduse de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Suceava, fără să se asigure despre faptul că, în depăşirea ei era angajat regulamentar autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, tot din municipiul Suceava, intrând în coliziune laterală cu acesta.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat într-un șanț de pe marginea drumului.

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a trei minore de 12, 13 şi 15 ani, toate din municipiul Suceava, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 42 ani.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*