Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Individ de 40 de ani acuzat de o minoră de 16 ani că a încercat să o violeze

Un individ de 40 de ani, din orașul Dolhasca, este acuzat de o minoră de 16 ani, din același oraș, că ar fi încercat să o violeze. Totul s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când M.M. a plecat la discoteca din localitate împreună cu un văr de-al său, iar când a revenit la domiciliu avea urme de violență, fiind sesizați polițiștii.

like facebook, suceava, news, stiriFata le-a povestit oamenilor legii că a plecat la discoteca din localitatea Dolhasca împreună cu un văr. Aici a stat până în jurul orei 00.30 când a plecat cu un alt tânăr, Marian C., cu mașina în municipiul Fălticeni unde tânărul ar fi intrat într-un club iar ea a rămas în mașină. Spre dimineață, Marian C. a revenit la autoturism însoțit de Alex D. și Adrian S., de 40 de ani, din orașul Dolhasca și s-au întors cu toții în localitatea Dolhasca, mai exact în satul Sândeni în apropierea locuinței lui Marian C.

Aici, acesta i-a spus că o va duce în scurt timp acasă și a intrat în locuința sa, iar Alex D. a plecat de asemenea acasă. Minora a rămas în compania lui Adrian S. pe care l-a însoțit la locuința acestuia din apropiere pentru a-l aștepta acolo pe Marian C.

Adolescenta a povestit că într-o cameră a locuinței, bărbatul de 40 de ani i-a cerut să întrețină raporturi sexuale, ea a refuzat, iar el a lovit-o cu palma în zona feței, fără să reușească să întrețină cu ea raporturi sexuale.

Fiind sub influența băuturilor alcoolice, fata a adormit, iar apoi a fost dusă acasă de bărbatul de 40 de ani și Marian C.  Urmează ca aceasta să fie examinată fizic de medici. Între timp, polițiștii au întocmit dosar penal pentru tentativă de viol.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*