Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Peste 200 de cetățeni din Rădăuți, Bilca, Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi au scris Consiliului Județean în legătură cu starea deplorabilă a drumului județean 178 C

Peste 200 de cetățeni din Rădăuți, Bilca, Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi au scris Consiliului Județean în legătură cu starea deplorabilă a drumului județean 178 C.

Drumul județean nr. 178C dintre localitățile Rădăuți și Frătăuții Vechi – Frătăuții Noi – Bilca se află într-o stare avansată de degradare. Pe acest traseu se regăsesc gropi de până la 10 centimetri adâncime și lungi chiar și de peste 2 metri. Aceste gropi care puneau în pericol siguranța șoferilor sau a celor care circulă pe aceste drumuri”, se arată în petiția semnată de localnici.

like facebook, suceava, news, stiriDupă ce peste 200 de cetățeni din Rădăuți, comunele Bilca, Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi au semnat petiția pe care grupul nostru a trimis-o către Consiliul Județean Suceava, sâmbătă și chiar și astăzi (duminica!) au continuat plombările gropilor din Frătăuții-Noi. Deci, atunci când cetățenii iau atitudine, se poate! Au fost plombate gropile din loc în loc, probabil doar cele mari, nu toate, noi vom urmări în continuare calitatea lucrărilor! Felicitări tuturor celor care au luat atitudine și au dat dovadă de spirit civic! Zeci de mașini circulă zilnic între Rădăuți și localitățile din împrejurimi. Spre Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi și Bilca legătura dintre Rădăuți și aceste comune este asigurată de Drumul Județean 178 C. După topirea zăpezii, dar și înainte de venirea ei, în anul 2017, acest drum se afla deja într-o stare avansată de degradare. Ne-au scris cetățeni din aceste comune, am constatat-o și noi pe pielea noastră și pe banii noștri (jante și cauciucuri distruse și nu numai)”, susțin cei de la Rădăuțiul Civic, inițiatorii demersului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*