Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un sucevean a fost prins de șase ori fără permis la volan. Ce pedeapsă a primit

Un bărbat  de 28 de ani, din comuna Stroiești, a fost prins de șase ori la volanul unei mașini, fără permis de conducere, iar o dată era și băut.

Este vorba despre Laurențiu Pleșca, care a fost condamnat, miercuri, de magistrații Judecătoriei Suceava la trei ani, două luni și 11 zile de închisoare. În același dosar a fost condamnată și Pleșca Veta Elena, la un an și patru luni de închisoare, tot pentru conducere fără permis a unui autoturism neînmatriculat.

În august a.c., tânărul, aflat sub influența alcoolului, a ajuns cu mașina într-un gard. Când au ajuns polițiștii, autoturismul avea avarii, iar proprietarul era la locul accidentului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Deoarece atât pe timpul deplasării spre spital, cât și în incinta unității medicale a avut un comportament agresiv verbal la adresa polițiștilor și a personalului medical, bărbatul a fost imobilizat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*