Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Gest extrem al unui sucevean arestat pentru viol! Și-a secționat organul genital cu o lamă

Un bărbat din județul Suceava, în vârstă de 35 de ani, arestat pentru viol, a recurs la un gest extrem, marți, în momentul încarcerării în Penitenciarul Botoșani. Acesta și-a provocat o plagă prin tăiere cu o lamă de la aparatul de ras de unică folosință în zona genitală.

like facebook, stiri, botosaniReprezentanții Penitenciarului Botoșani susțin că bărbatul, Petrică Mândrilă, zis Polonic, din Broșteni, era agitat încă din momentul în care a fost încarcerat. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, fiind însoțit de mascați înarmați.

Ca și măsuri la nivel de unitate, personalul medical a acordat măsurile de îngrijire, ulterior fiind solicitat sprijinul serviciului medical de urgență, deținutul fiind transferat la UPU Botoșani. La data depunerii în Penitenciar au fost derulate procedurile prevăzute de încarcerare, ulterior persoana a devenit ușor agitată pe fondul unor nemulțumiri de ordin personal cu privire la fapta acestuia”, a declarat Anna Maria Rotariu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoșani.

Deținutul a revenit în unitate, marți seară, acesta fiind în stare stabilă și sub supravegherea personalului medical.

Conducerea Penitenciarului Botoșani a declanșat și o anchetă disciplinară în acest caz.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*