Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident! O mașină de poliție a intrat într-un microbuz școlar plin cu elevi

Un  accident rutier a avut loc, luni, în localitatea Bucșoaia, din orașul Frasin. O autospecială de poliție a lovit un microbuz școlar plin cu elevi.

Agentul de poliție din cadrul Secției de Poliție rurală nr.16 Vatra Dornei, Vasile Negru, în vârstă de 38 de ani, din comuna Șaru Dornei, conducea autospeciala de poliție, fiind în timpul serviciului, iar la un moment dat, într-o intersecție, nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de un microbuz școlar condus de un bărbat de 53 de ani, Mihai Drelea, din Frasin, lovindu-l.

Ambele autovehicule au fost avariate, dar nu au fost răniți. Copiii din microbuz s-au ales cu o sperietură, dar după accident, o parte dintre ei au fost duși de părinți la spital pentru consult.

Niciunul dintre șoferi nu era băut. Polițistul a fost amendat pentru că nu a păstrat distanță suficientă în mers față de microbuz.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. MURARIU DOINA says:

    SI DESIGUR CA DE OBICEI,MILITIANU NU PATI NIMIC,EI SANT SUPER-ACOPERITI DE TOTI,UN OM DE RAND ESTE PEDEPSIT PT. ORICE ,UN MILITIAN NICIODATA DE ACEEA ROMANII II URASC DE MOARTE PE TABLAGII.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*