Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Doi bărbați au făcut schimb de mașini, apoi unul dintre ei a refuzat să o mai înapoieze. Cum s-a terminat totul

Doi bărbați au făcut schimb de mașini pentru o perioadă, apoi unul dintre ei a refuzat să  mai înapoieze autoturismul, ba chiar l-a și vândut.

Un sucevean de 47 de ani este cercetat de polițiști pentru că a abuzat de încrederea unui bărbat din Bistrița Năsăud și i-a spus că îi va înapoia mașina, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

La data de 3 martie, în timp ce patrula pe raza de competență, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a observat în trafic un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a virat brusc și a intrat cu viteză într-o stație de alimentare cu carburanți situată pe strada Calea Transilvaniei, după care, a coborât de la volan și a intrat în fugă în incintă. Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 38 de ani, din comuna Dorna Arini. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul figurează cu mențiunea sechestru în cauze penale, reclamat furt din 25.08.2017, din județul Bistrița Năsăud, bărbatul de 38 de ani cumpărându-l de la un sucevean de 47 de ani.

Așa au descoperit polițiștii suceveni că în vara anului trecut, un sucevean de 47 de ani și un bărbat din Bistrița Năsăud și-au încredințat pentru scurt timp unul altuia mașinile, în vederea unui schimb. Bărbatul din Suceava nu s-a mai întors niciodată cu mașina și a reușit să o și vândă între timp.

La data de 25 iulie 2017, bistrițeanul a anunțat polițiștii, iar mașina  au procedat la darea în urmărire a autoturismului în cauză.

La data de 3 martie 2018, mașina a fost depistată pe raza municipiului Vatra Dornei de către polițiștii suceveni. Cu ocazia extinderii investigației, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 47 de ani din județul Suceava bănuit de comiterea infracțiunii de abuz de încredere. Acesta este cercetat pentru faptul că după realizarea schimbului auto ar fi vândut mașina în cauză persoanei depistate în trafic pe raza municipiului Vatra Dornei. Mașina a fost indisponibilizată.

Un șofer prins cu o mașină furată a încercat să fugă de polițiști într-o benzinărie


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi bărbați au făcut schimb de mașini, apoi unul dintre ei a refuzat să o mai înapoieze. Cum s-a terminat totul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*