Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un șofer prins cu o mașină furată a încercat să fugă de polițiști într-o benzinărie

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Dorna Arini, este cercetat de polițiști după ce a fost prins cu o mașină furată.

La data de 03 martie, în timp ce patrula pe raza de competență, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a observat în trafic un autoturism, al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a virat brusc și a intrat cu viteză într-o stație de alimentare cu carburanți situată pe strada Calea Transilvaniei, după care, a coborât de la volan și a intrat în fugă în incintă.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 38 de ani, din comuna Dorna Arini.În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul figurează cu mențiunea ,,sechestru în cauze penale, reclamat furt din 25.08.2017, din județul Bistrița Năsăud”. În cauză, s-a procedat la conducerea la sediul poliției a bărbatului și vehiculului acestuia, fiind sesizați polițiștii din cadrul I.P.J. Bistrița în vederea continuării cercetărilor și audierea conducătorului auto depistat în trafic”, se precizează într-un comunicatul IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer prins cu o mașină furată a încercat să fugă de polițiști într-o benzinărie | Moldova24
  2. Doi bărbați au făcut schimb de mașini, apoi unul dintre ei a refuzat să o mai înapoieze. Cum s-a terminat totul | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*