Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO! Accident grav cu trei mașini! Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită

Un grav accident rutier a avut loc, luni, în jurul orei 14.00, pe raza localității Doroteia, orașul Frasin. Două persoane au fost rănite după ciocnirea a trei mașini. Una dintre mașini a ajuns într-o grădină.

Un bărbat a rămas încarcerat, iar o femeie a fost dusă la spital.

Persoana încarcerată a fost extrasă. Este inconștientă și i se aplică manevre de resuscitare”, precizau reprezentanții ISU Suceava.

Update: 14.47: Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a murit.

Cum s-a produs accidentul

Un bărbat de 43 de ani din comuna Stulpicani, Toader Zamcu, conducea o autoutilitară dinspre Frasin către Stulpicani, iar din cauza faptului că nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul din faţa sa, dar și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pentru a evita să intre într-un VW Polo, condus de Cosmin Nastiuc, de 19 ani, din Ostra, a virat brusc la stânga, dar a acroșat mașina cu partea dreaptă, a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un VW Passat, condus de Vasile Ruxandari, de 71 de ani, din Frasin.

Bărbatul de 71 de ani a murit în accident, iar o femeie, pasager în aceeași mașină, a fost rănită. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest și nu erau băuți. Polițiștii continuă cercetările.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident grav cu trei mașini! Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită | Moldova24
  2. Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul mortal de luni a fost un profesor foarte apreciat | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*