Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Amendă usturătoare pentru un bărbat care a ascuns țigări de contrabandă în mașină

Polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit ascunse în bordul, spătarul banchetei şi în roata de rezervă ale unui autoturism condus de un cetăţean român, 300 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

În seara zilei de 4 martie a.c., în jurul orei 19.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Marin A., în vârstă de 64 de ani, conducând un autoturism marca Citroen.
În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, echipa de control a descoperit ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul, în spătarul banchetei precum şi în roata de rezervă a autoturismului, cantitatea de 300 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 450 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Amendă usturătoare pentru un bărbat care a ascuns țigări de contrabandă în mașină | Moldova24

Lăsați un comentariu

*