Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

A văzut-o pe iubita sa sărutându-se cu un alt bărbat și și-a ucis rivalul cu un prelungitor. Cum a fost pedepsit suceveanul

Gelozia i-a luat mințile unui sucevean, care și-a ucis un prieten cu un prelungitor, după ce l-a văzut sărutându-se cu iubita sa. Mihăiță Airinei a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Suceava pentru omor la șapte ani de închisoare. Decizia nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor I.I., un bărbat necăsătorit, locuia singur într-o casă din comuna Adâncata, fiind prieten cu O.A.M., dar și cu  inculpatul Airinei Mihăiţă pe care îl vizita destul de des şi cu care obişnuia să consume băuturi alcoolice.

În a doua jumătate a anului 2017, femeia s-a mutat la locuinţa inculpatului Airinei Mihăiță, întrucât imobilul în care locuia era într-o stare avansată de degradare şi nu era încălzit. Din acel moment, între cei doi s-a înfiripat o relaţie de prietenie, cei doi întreţinând relaţii sexuale.

În după amiaza zilei de 02 decembrie 2017, cu aproximaţie ora 17:30, I.I. s-a deplasat la locuinţa inculpatului Airinei Mihăiţă, unde se afla şi O.A.M., cu intenţia de a socializa şi de a consuma băuturi alcoolice. Victima a adus o sticlă cu vin, iar cei trei au consumat băutura, precum şi o cantitate de bere.

După un timp, femeia s-a sărutat cu victima I.I., venită în vizită, iar în acel moment Airinei Mihăiță a devenit violent, irascibil şi a început să aibă manifestări de gelozie.

A făcut o criză de nervi, a strigat către victimă să părăsească imobilul, după care a iniţiat un atac asupra ei, lovind-o cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului, dar şi în zona capului.

Inculpatul Airinei Mihăiţă l-a izbit pe prietenul vizitator afară din casă, prin geamul de la bucătărie. Victima I.I. s-a ridicat cu greu de la sol şi a revenit în locuinţa inculpatului, într-o cameră alăturată bucătăriei, un dormitor. Aici, inculpatul s-a năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele, doborându-l la sol. Inculpatul l-a lovit haotic şi cu putere cu pumnii şi picioarele peste corp, însă în special în zona capului, a feţei. De asemenea, inculpatul s-a folosit şi de un cablu electric de alimentare (un prelungitor), obiect cu care a lovit victima peste corp cu putere şi la un moment dat a înfăşurat cablul după gâtul victimei, încercând să o ştranguleze. La scurt timp victima a decedat.

„Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie moartea victimei a fost violentă, s-a datorat unui traumatism cranio-cerebral acut cu fractură de calotă şi bază craniană şi hemoragie meningo-cerebrală agravat de consumul excesiv de alcool”, spun procurorii.

Gelozia i-a luat mințile! A ucis un bărbat cu un prelungitor pentru că l-a văzut sărutându-se cu iubita sa


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A văzut-o pe iubita sa sărutându-se cu un alt bărbat și și-a ucis rivalul cu un prelungitor. Cum a fost pedepsit suceveanul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*