Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO Accident cu două victime! O mașină a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe raza localității Adâncata. Un autoturism, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat pe cupolă.

La fața locului, pompierii militari au găsit o mașină ieșită în afara părții carosabile, răsturnată pe cupolă, fără persoane încarcerate.

Două victime, un bărbat și o femeie, conștiente, au fost preluate de echipajele SMURD. După evaluarea medicală, cei doi răniți au fost transportați la UPU Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 29A, din direcţia Călugăreni spre localitatea Şerbăneşti, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat și a acroşat un cap de pod. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto şi a unei femei de 64 de ani, din municipiul Suceava, pasageră în autoturism.

Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Accident cu două victime! O mașină s-a răsturnat din cauza poleiului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*