Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Doi soți condamnați după un accident în care a murit un copil de opt ani

Doi soți au fost condamnați după un accident în care a murit un copil în vârstă de opt ani. Este vorba despre Domnica Tomăscu, care a primit un an și șapte luni de închisoare cu suspendare cu un termen de supraveghere de doi ani și șase luni, și soțul acesteia, Gavril Tomăscu, care a primiti un an de închisoare cu suspendare cu un termen de supraveghere de doi ani. Decizia Judecătoriei Rădăuți nu este definitivă.

Accidentul s-a produs pe 28 aprilie 2014. Femeia de 46 de ani, din oraşul Cajvana, fără permis de conducere, a urcat la volanul unei autoutilitare, la îndemnul soțului său, de 50 de ai, pentru a o muta din curte pe un teren de lângă casă.

Femeia a intrat pe un drum comunal, iar într-o curbă la stânga,în față un copil de opt ani, pe o bicicletă. Copilul a fost lovit puternic, fiind rănit grav. El a fost lăsat în grija medicilor, dar din păcate nu a supraviețuit. Femeia nu era băută. Ea a fost cercetată pentru accidentul mortal, iar soțul pentru că i-a dat autoutilitara să o conducă deși știa că nu are permis de conducere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*