Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Primăria Suceava nu va putea accesa creditul de 25 de milioane de lei, în acest an. Află motivul!

Primăria municipiului Suceava nu va putea accesa creditul de 25 de milioane de lei în acest an. Procedura de licitație pentru contractarea creditului a fost demarată, însă  chiar dacă va fi desemnată o unitate bancară câştigătoare, „gradul de îndatorare este ocupat”, a precizat primarul Ion Lungu, făcând referire la limitarea plafonului datoriei publice la Ministerul Finanţelor Publice.

Creditul este pe o perioadă de 10 ani și va asigura amenajarea drumurilor şi parcărilor în cartierul pentru tineri „Tătăraşi”, extinderea reţelei de gaze naturale în Burdujeni sat; acoperirea Pieţei agrolimentare Burdujeni; modernizarea străzii „Bogdan Vodă”, modernizarea străzii „Mihai Sadoaveanu”, reabilitarea monumentului ecvestru a lui „Ştefan cel Mare”, construirea Centrului de documentare informare de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, amenajarea Săli de gimnastică de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, reabilitarea sistemului de transport şi distribuţie a energiei termice, amenajarea unei sere floricole şi extinderea reţelei de alimentare cu apă de pe strada „Traian Ţăran”.

Creditul de 25 de milioane de lei, pentru Sala Polivalentă Suceava, va avea altă destinație. La ce vor fi folosiți banii


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primăria Suceava nu va putea accesa creditul de 25 de milioane de lei, în acest an. Află motivul! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*