Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

O șoferiță a acroșat cu mașina un pieton băut

Luni, în timp ce conducea autoturismul pe str. 1 Mai, din municipiul Rădăuţi, o localnică de 30 de ani, a acroşat cu oglinda retrovizoare, un bărbat de 27 de ani din comuna Brodina, care, în calitate de pieton, se deplasa pe carosabil din sens opus.

În urma impactului, conducătoarea auto a oprit autoturismul, a purtat discuții cu pietonul, acesta declarând că nu a suferit leziuni și nu solicită intervenția unui echipaj medical, după care și-a continuat deplasarea spre domiciliu.

La scurt timp, victima a apelat „S.N.U.A.U. 112” și a solicitat sosirea unui echipaj de poliție la fața locului, deoarece conducătoarea auto a părăsit locul accidentului.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural, arată un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*