Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Fără frică de Dumnezeu! Un individ a tâlhărit o femeie la Mănăstirea „Sf. Ioan” din Suceava

Un individ de 35 de ani a recurs la o violență pentru a face rost de bani. Fără frică de Dumnezeu, bărbatul a intrat în incinta Mănăstirii Sf. Ioan din municipiul Suceava și a amenințat-o femeia care vindea lumânări să-i dea toți banii. Ba mai mult decât atât, acesta a și lovit-o pe biata femeie.

Totul s-a petrecut luni dimineață, când o patrulă de jandarmerie care se afla în serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în zona centrală a municipiului Suceava, a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat provoca scandal în încinta lăcașului de cult.

„La fața locului, jandarmii au constatat faptul că E.C., în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în comuna Berzunți, județul Bacău, a intrat în curtea lăcașului de cult, unde a amenințat-o pe femeia care vindea obiecte bisericești în spațiul special amenajat în acest sens. Ulterior, individul a lovit-o pe femeie cu un baston din lemn pe care acesta îl avea asupra sa. Folosind violența, a determinat-o să îi dea toți banii rezultați din vânzarea obiectelor bisericești, după care a fugit”, a precizat, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, Nicoleta Andronci.

Pe baza semnalmentelor oferite de femeie, în scurt timp, jandarmii l-au indentificat pe bărbat în apropierea lăcașului de cult. El avea banii furați, respectiv 800 de lei.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de tâlhărie, iar bărbatul a fost predat Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor”, precizează Nicoleta Andronic.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fără frică de Dumnezeu! Un individ a tâlhărit o femeie la Mănăstirea „Sf. Ioan” din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*