Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Halucinant! Un adolescent dezbrăcat s-a urcat pe Catedrala „Nașterea Domnului”, a desenat cu sânge o cruce, și a amenințat că se sinucide

Foto: Facebook/ Radio Top Suceava

Scene de-a dreptul halucinante s-au desfășurat, luni după-amiază, la Catedrala „Nașterea Domnului” din municipiul Suceava. Un adolescent de 17 ani s-a dezbrăcat, s-a urcat pe clădire, pe un burlan, și a amenințat că se sinucide.

Plin de sânge, tânărul a desenat o cruce cu sânge pe pereții clădirii. Mai mult decât atât, el strângea zăpadă de pe acoperiș și făcea bulgări cu sânge pe care îi arunca în toți cei prezenți, care se cruceau văzându-i reacțiile.

Se pare că acesta a suferit o decepție în dragoste. Pompierii, polițiștii, dar și cadrele de la Ambulanță au intervenit de urgență. Tânărul a fost coborât cu o scară rulantă și a fost transportat la spital, unde va primi îngrijiri medicale întrucât era tăiat la mâini și prezenta hipotermie.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Halucinant! Un adolescent dezbrăcat s-a urcat pe Catedrala „Nașterea Domnului”, a desenat cu sânge o cruce, și a amenințat că se sinucide | Moldova24

Lăsați un comentariu

*