Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

O femeie și un bărbat, prinși cu țigări de contrabandă ascunse în mașini

O femeie și un bărbat au fost prinși de polițiștii de frontieră din Siret, duminică, cu țigări de contrabandă ascunse în mașini.

Primul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Viorel I., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. Astfel, echipa mixtă a descoperit, ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portierele mașinii, cantitatea de 470 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 635 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

În aceeași zi, în jurul orei 19.50, s-a prezentat Rodica C., de cetățenie română, în vârstă de 60 de ani, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen. Echipa de control a efectuat o verificare amănunțită asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă pe corp și în bagajele personale, cantitatea de 70 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 100 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O femeie și un bărbat, prinși cu țigări de contrabandă ascunse în mașini | Moldova24

Lăsați un comentariu

*