Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Accident! Un șofer beat a intrat cu mașina în două autoturisme parcate

accident, noaptrea, darmanesti, masina, suceava, stiriAlcoolul l-a dezorientat total pe un șofer de 33 de ani, care a produs un accident în care au fost avariate trei mașini.

Evenimentul rutier a avut loc, vineri, în jurul orei 01.50, pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 33 de ani din comuna Hânțești a intrat în coliziune cu două autoturisme staționate pe marginea părții carosabile.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident! Un șofer beat a intrat cu mașina în două autoturisme parcate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*