Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Bărbat trimis pentru câteva luni la „răcoare” pentru că a condus fără permis

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Panaci, a fost ridicat de polițiști și dus la „răcoare” după ce Judecătoria Vatra Dornei l-a condamnat la 10 luni și 20 de zile de închisoare pentru că a condus fără permis.

„La 31.01.2018, Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava a primit spre aplicare, mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Vatra Dornei față de un bărbat de 51 de ani din comuna Panaci, condamnat la 10 luni și 20 de zile de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier (conducere fără permis). Bărbatul ce nu figura urmărit, a fost identificat de polițiști pe raza municipiului Suceava, fiind reținut, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. MURARIU DOINA says:

    CELUI CARE SI-A OMORAT NEVASTA I-AU DAT 9 ANI DE INCHISOARE,IAR OMUL ASTA CA A CONDUS FARA PERMIS L-AU INCHIS,DOAR PT,ATAT,CE FEL DE JUSTITIE E ASTA,ALO D-LOR JUDECATORI SCOATE-TI CAPUL DIN NISIP,TREZITI-VA DRACULUI ODATA,HUIDU A OMORAT 3 OAMENI SI NU A FACUT O ZI DE INCHISOARE,CE FEL DE LEGI SANT IN TARA ASTA SI CUM SE APLICA ,IN FUNCTIE DE CATI BANI AI??????

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*