Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Individul care i-a amenințat cu moartea pe polițiști și a avariat cu pietre autospeciala de poliție, arestat preventiv

Individul de 32 de ani, care a amenințat cu moartea doi polițiști și a avariat autospeciala de poliție, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Negru George – Valentin este cercetat pentru săvârșirea a două infracţiuni de „ultraj” şi una de „ameninţare”.

Sâmbătă după-amiază, 27 ianuarie, doi localnici din Bilca s-au luat la ceartă din cauza unor câini lăsați liberi, care atacau persoanele de pe stradă, iar din cauza scandalului pe care l-au declanșat au fost chemați polițiștii să intervină.

Când a văzut oamenii legii, George Valentin Negru, de 32 ani, a început să îi înjure și amenințe cu moartea. Pentru a se apăra, polițiștii au folosit sprayul iritant, dar tot degeaba.

Aceștia au scos pistoalele, iar în acel moment bărbatul și-a chemat soția și copilul pe care i-a folosit pentru a se apăra.

Mai multe echipaje au fost chemate la locul respectiv, iar scandalagiul a fost reținut. În buzunarul pantalonilor acestuia, oamenii legii au găsit un cuțit cu o lamă de 10 centimetri.

Potrivit procurorilor, „agenţii de poliţie T.V. şi A. A. M. din cadrul Secţiei 4 Gălăneşti, au fost ameninţaţi cu moartea şi cu acte de violenţă de către inculpatul Negru George – Valentin care avea asupra sa un cuţit tip briceag şi care, prin aruncarea unei pietre, a fisurat parbrizul autospecialei de poliție”.

Individul a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă, iar în data de 28 ianuarie 2018 a fost emis mandat de arestare preventivă pe numele său, pentru o perioadă de 30 de zile.

FOTO Doi polițiști amenințați cu moartea de un individ. Bărbatul a fost reținut


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care i-a amenințat cu moartea pe polițiști și a avariat cu pietre autospeciala de poliție, arestat preventiv | Moldova24

Lăsați un comentariu

*