Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO Doi polițiști amenințați cu moartea de un individ. Bărbatul a fost reținut

Doi polițiști au fost înjurați și amenințați cu moartea de un individ de 32 de ani, din Bilca. Când oamenii legii au scos pistoalele ca să-l liniștească, acesta și-a chemat soția și copilul să-i folosească drept scut.

Totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, când doi localnici din Bilca s-au luat la ceartă din cauza unor câini lăsați liberi, care atacau persoanele de pe stradă, iar din cauza scandalului pe care l-au declanșat au fost chemați polițiștii să intervină.

Când a văzut oamenii legii, George Valentin Negru, de 32 ani, a început să îi înjure și amenințe cu moartea. Pentru a se apăra, polițiștii au folosit sprayul iritant, dar tot degeaba.

Aceștia au scos pistoalele, iar în acel moment bărbatul și-a chemat soția și copilul pe care i-a folosit pentru a se apăra.

Mai multe echipaje au fost chemate la locul respectiv, iar scandalagiul a fost reținut. În buzunarul pantalonilor acestuia, oamenii legii au găsit un cuțit cu o lamă de 10 centimetri. Negru urmează a fi prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru ultraj.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care i-a amenințat cu moartea pe polițiști și a avariat cu pietre autospeciala de poliție, arestat preventiv | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*