Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Femeie cu copilul în brațe, lovită de o mașină pe Calea Unirii

O femeie cu un copil de un an în brațe a fost rănită de o mașină pe Calea Unirii din municipiul Suceava. Accidentul a avut loc vineri, 26 ianuarie.

În timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, un tânăr de 19 ani, din comuna Ilișești, a surprins o localnică de 45 de ani, care avea în brațe o minoră de 1 an, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis, pe marcajul unei foste treceri de pietoni desființate, semnalizate printr-un panou rutier, trotuarele fiind mărginite de garduri metalice care să împiedice angajarea pietonilor în traversarea străzii.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a femeii și a fiicei sale de 1 an, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă, nu au rămas internate.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*