Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Accident mortal! O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce s-au răsturnat cu mașina (Update)

accident, suceava, stiri, newsUn grav accident rutier s-a produs, duminică dimineață, pe raza localității Doroteia. Un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, care a avut loc în jurul orei 01.00, o persoană a murit, iar cealaltă a fost rănită, fiind transportată la spital.

Din primele informații, în accident au fost implicați un bărbat și o femeie.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de pompieri, un echipaj smurd de la Gura-Humorului, o ambulanță, un echipaj de poliție de la Gura-Humorului și un echipaj de poliție de la Frasin.

accident, suceava, stiri, newsFemeia, Carmen Nicoleta Kurovschi, de 30 de ani, a murit după ce a fost resuscitată aproximativ o oră, iar bărbatul s-a lovit la cap.

Cei doi se întorceau de la o cumătrie din Gura Humorului și într-o curbă la dreapta, bărbatul, Petrică Kurovschi, de 31 de ani, din comuna Stulpicani, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, a lovit un stâlp, apoi s-a răsturnat.

Cei doi soți au doi copii, unul de trei ani și unul de șapte ani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident mortal! O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce s-au răsturnat cu mașina (Update) | MoldovaNews.ro
  2. Șoferul de 31 de ani, care a produs accidentul mortal de la Doroteia, era băut | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*