Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Polițistul Ciprian Șfichi va fi transferat la o secție de recuperare privată din Târgu Mureș, la cererea familiei

Polițistul SAS Ciprian Șfichi, care a fost rănit cu o sabie, în timpul unei percheziții la Rădăuți, la începutul lunii decembrie a anului trecut, este în stare mai bună. El a fost supus unei noi testări la computerul tomograf, iar evoluția este favorabilă.

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi spun că  acesta urmează să fie transferat la o clinică privată, pe o secție de recuperare neuromotorie, din Târgu Mureş, la cererea familiei.

Ciprian va trebui să revină la spital după o perioadă de recuperare, pentru efectuarea unei operaţii de reconstrucţie a calotei craniene.

Polițistul de la Acțiuni Speciale, de 35 de ani, Dan Ciprian Șfichi, care a fost tăiat cu o sabie la cap de un individ, în timpul unei percheziții la Rădăuți, lucrează de 12 ani în poliție. De altfel și tatăl său a fost polițist, iar fratele său este de asemenea polițist. El este căsătorit și are două fetițe.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițistul Ciprian Șfichi va fi transferat la o secție de recuperare privată din Târgu Mureș, la cererea familiei | Moldova24
  2. Polițistul Ciprian Șfichi a fost externat din spital | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*