Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul de Rădăuți, Nistor Tătar: În acest an, investițiile în drumuri sunt prioritatea noastră

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, susține că pentru 2018, străzile sunt prioritatea conducerii unității administrativ teritoriale. Edilul a precizat că mai multe artere vor fi modernizate, în acest an, cu bani de la bugetul local.

Principalele artere sunt: Frâncii, Abatorului, Mihai Bodnar, Agronomului, Cărămidăriei, Hipodromului, Mihai Pitei, acestea sunt din bugetul local, dar mai avem apoi un proiect de modernizare străzi care va fi pe CNI, și aici sperăm că tot în acest an vor începe lucrările”, a declarat primarul Nistor Tătar.

Totodată, Primăria Rădăuți are în vedere și modernizarea unor școli: școala veche de pe Obor, care trebuie finalizată în acest an, la Școala „Mihai Eminescu” se vor efectua lucrări de extindere, dar vor intra în reabilitare și trei grădinițe.

De asemenea, prioritar este și proiectul de peste 3.000.000 de euro privind modernizarea spitalului prin Compania Națională de Investiții.

„Ne-a dat avizul Compania Națională, acum suntem în comisia tehnică la Ministerul Dezvoltării și probabil că în curând o să fie licitația pentru executarea lucrărilor. La spital, investiția se va desfășura între anii 2018- 2019”, a spus Tătar.

Totodată, prin Gal Rădăuți, bugetat cu șapte milioane de euro, Primăria Rădăuți are în vedere o serie de investiții  în zone defavorizate, străzi nemodernizate, realizarea unei grădinițe, dar și de locuințe sociale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*